Wilde Hideo Kojima ons waarschuwen?

Wilde Hideo Kojima ons waarschuwen?

Er is heel wat aan de hand bij Konami. Ze lijken ontwikkelaar Hideo Kojima af te willen stoten. Zijn naam is van de hoes van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain gehaald en zijn Silent Hills is geannuleerd. Daarnaast is zijn naam inmiddels ook uit eerdere Metal Gear-titels verwijderd. Een hard besluit, iets wat door de echte fans niet gepikt lijkt te worden. Maar wist Hideo dit eerder al, en heeft hij ons willen waarschuwen?

Wanneer je in Metal Gear Solid V: Ground Zeroes in de ‘Déjà Vu’ missie logo’s van Metal Gear-titels verwijderde die van Kojima zelf waren, verdwenen ze uit de game. Logo’s van games waar hij niet aan mee heeft gewerkt bleven staan. Wanneer alle logo’s verwijderd werden van Kojima, kwam er een speciale boodschap…
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.