Wildstar: Adventure DevSpeak vrijgegeven

Wildstar: Adventure DevSpeak vrijgegeven

NCSOFT en Carbine geven de nieuwste Adventure DevSpeak vrij. Adventures zijn simulaties voor vijf personen die plaatsvinden in alternatieve versies van zones die spelers al ontdekt hebben. Je kunt dit zien als ‘kies je eigen avontuur’ dungeons in een open wereld waar eigenlijk alles kan gebeuren. Spelers kunnen alles leren over de Adventures in de nieuwste DevSpeak.
WildStar speelt zich af op de planeet Nexus, een mysterieuze wereld die verlaten is door de aloude Elden. Zij hebben het land rijk achtergelaten, boordevol schatten en technologieën, die ontdekt en verkregen kunnen worden. Spelers kunnen een wild en mysterieus avontuur beleven dat plaatsvindt in de ruïnes van een vooruitstrevende samenleving. Beleef een unieke wereld met ongekende mogelijkheden om te ontdekken!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.