WildStar Classes Ultra Drop: Esper update

WildStar Classes Ultra Drop: Esper update

Paranormale uber-freaks of de volgende stap in de evolutie? Uitgerust met psycho-kinetische vaardigheden en het allerscherpste psy-blade in de hele Melkweg, hebben de Espers zich hersteld op Nexus na jaren van vervolging (in het geval van de Chua betekende dit opgeblazen worden, daarna in elkaar geslagen worden en vervolgens weer opgeblazen worden). Het zijn niet alleen de psy-blades die de Espers tot hun beschikking hebben, maar ook de illusies en schimmen volgelingen waar hun tegenstanders het van in hun broek doen van angst. Ze kunnen zelfs vijandelijk vuur tegenhouden. De Espers spenderen hun basismiddelen – psi-points – aan het vernietigen van hordes achteloze slachtoffers met vlijmscherpe aanvallen.

Zoals al is gebleken; Espers houden hun koppie erbij!

Carbine Studios organiseert een livestream over de Esper klasse aanstaande zaterdag om 21:00 uur op Twitch en de ontwikkelaars geven je een bijzondere inkijk in de gevoelens en speelwijze van de Esper. Je kunt de livestream hier bekijken: http://www.twitch.tv/wildstar.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.