Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Death krijgt release en trailer

Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Death krijgt release en trailer

Bethesda kondigt aan dat Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Death nu beschikbaar is voor PlayStation 4, PC en Xbox One. De missie om Amerika te bevrijden van de nazi’s is nu pas begonnen. Zet de strijd voort in The Diaries of Agent Silent Death, de tweede uitbreiding in een serie van drie DLC packs die beschikbaar is als onderdeel van The Freedom Chronicles Season Pass. Speel als voormalig OSS agent en huurmoordenaar, Jessica Valiant, a.k.a. Agent Silent Death. Op het spoor van een sinister plot bevindt Valiant zich in de kantoren van Paragon Pictures, de tot nazi-propagandamachine omgevormde filmstudio uit Tinseltown. Sluip, schiet en steek vanuit de schaduwen bij het achtervolgen van je vijanden.
The Diaries of Agent Silent Death is nu beschikbaar als onderdeel van de Digital Deluxe Edition van Wolfenstein II: The New Colossus of als deel van The Freedom Chronicles Season Pass voor € 24,99.

Een gratis update voor alle spelers is nu ook beschikbaar en biedt het volgende:
– Verschillende verbeteringen en opgeloste bugs.
– Verbeterde balans van de moeilijkheidsgraad.
– Meer prominente indicatie voor opgelopen schade.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.