Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition mist de game

Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition mist de game

Opmerkelijk nieuws. Gisteren kon je lezen dat Wolfenstein: The New Order niet zo heel ver van ons vandaan is, nu hebben we nieuws over de speciale Panzerhund Edition. Wanneer je deze editie koopt krijg je een 8 inch handgeschilderd Panzerhund-beeldje en een folder met daarin geheime oorlogsdocumenten zoals landkaarten, brieven, blauwdrukken, X-ray’s en zakendossiers. Daarnaast zit er een set ansichtkaarten in het pakket, drie genaaide patches, een setje customized dog tags en een steelbook case zodat je game mooi in de kast kan staan. Hoewel…

Er worden 5000 versies van de Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition gemaakt, dus de oplage is gelimiteerd. Toch is er een maar. De editie gaat geleverd worden zonder game. De speciale uitgave is heel tof, maar toch hadden wij wel verwacht dat de game er meteen bij zou zitten. Dit is niet het geval. Die kun je later los kopen, op 20 mei om precies te zijn. De Panzerhund Edition is te bestellen via de Bethesda Merchandise website.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.