Wolfenstein: The New Order toont nieuwe gameplay in video

Wolfenstein: The New Order toont nieuwe gameplay in video

Ondanks het feit dat ze onderbemand en te licht bewapend zijn, moet het verzet zich laten gelden. In de nieuwste trailer voor Wolfenstein: The New Order Nowhere to Run, moeten B.J. Blazkowicz en het verzet Generaal Deatshead en zijn legioen Nazi’s bekampen, ook al lijkt hij geringe kans op slagen te hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=szgprMlcvyA&

Wolfenstein: The New Order, in ontwikkeling bij MachineGames, blaast nieuw leven in de alom bekende franchise die aan de wieg stond van het first-person shooter genre. Het verhaal speelt zich af tijdens de jaren ’60, waar het monsterlijke naziregime geavanceerde technologie heeft gebruikt om de Tweede Wereldoorlog te winnen en voortaan met ijzeren vuist over de wereld regeert. Het spel laat je door Europa trekken om in een heroïsche missie de oorlogsmachines van de nazi’s te vernietigen.

Wolfenstein: The New Order verschijnt op 20 mei voor Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Als bonus krijgt iedereen die de game pre-ordert toegang tot de DOOM Beta.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.