Wolfenstein: The New Order – Stealth vs Mayhem trailer

Wolfenstein: The New Order – Stealth vs Mayhem trailer

Een nieuwe gameplay video voor Wolfenstein: The New Order werd vrijgegeven, genaamd Stealth vs Mayhem. Je zult erin de verschillende manieren voorgesteld krijgen die B.J kan hanteren om zijn opdracht tot een goed einde te brengen en om General Deathshead en zijn Nazi’s een halt toe te roepen.

Wolfenstein: The New Order, in ontwikkeling bij MachineGames, blaast nieuw leven in de alom bekende franchise die aan de wieg stond van het first-person shooter genre. Het verhaal speelt zich af tijdens de jaren ’60, waar het monsterlijke Naziregime geavanceerde technologie heeft gebruikt om de Tweede Wereldoorlog te winnen en voortaan met ijzeren vuist over de wereld regeert. Wolfenstein: The New Order laat je door Europa trekken om in een heroïsche missie de oorlogsmachines van de nazi’s te vernietigen.

https://www.youtube.com/watch?v=SrXNeiVE7NU

Wolfenstein: The New Order zal voor Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en PC releasen op dinsdag 20 mei. Als bonus krijgt iedereen die de game pre-ordert toegang tot de DOOM Beta die bij Wolfenstein: The New Order zit.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.