World of Tanks Blitz passeert 7,500,000 installaties en is genomineerd voor de Golden Joystick awards

World of Tanks Blitz passeert 7,500,000 installaties en is genomineerd voor de Golden Joystick awards

Wargaming maakt bekend dat sinds de lancering afgelopen juni, World of Tanks Blitz meer dan 7,500,000 keer is geïnstalleerd via de App Store. Gemiddeld spenderen spelers 60 minuten per dag aan de game en 20 minuten per sessie. Daarnaast is de game genomineerd voor de prestigieuze Golden Joystick Awards in de categorie “Best Mobile Game”.

Ook lanceert de game update 1.3 met twee nieuwe maps genaamd “Lost Temple” en de “Black Goldville”. Beiden hebben zeer gevarieerde terreinen die je naar hartenlust kunt gaan onderzoeken. Daarnaast leveren de nieuwe mist effecten, vernieuwde renderingen in de verlichting en realistisch gras een compleet nieuwe ervaring aan de game. Tot slot zijn er maar liefst vijf zware Sovjet tanks toegevoegd namelijk de T-150, KV-3, KV-4, SТ-1 en IS-4 en is de eindscore overzicht herschreven om spelers een gedetailleerde overzicht te geven.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.