World of Tanks start een compleet nieuw hoofdstuk

World of Tanks

PC PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
7.9

User Avg

World of Tanks start een compleet nieuw hoofdstuk

World of Tanks start een compleet nieuw hoofdstuk

De nieuwe versie van World of Tanks is inmiddels online gegaan. Het bevat een nieuwe engine, graphics, compleet nieuwe sounds en een heuse soundtracks. World of Tanks lanceerde in 2010 voor het eerst in Rusland en heeft vandaag de dag meer dan 160 miljoen geregistreerde spelers op de PC, wat het een van de meest populairste games ooit maakt. Wargaming heeft in samenwerking met Intel Corporation twee jaar lang aan de nieuwe high-end Core graphics engine gewerkt en daardoor is het nu mogelijk om de meest recente grafische processen en renderingen af te spelen. Ook is er Physically Based Rendering (PBR) toegevoegd waardoor er prachtige post-processing effecten ontstaan zoals geavanceerde belichting, schaduwen, details en andere optimalisaties.
Ook geluidswijs is er veel veranderd. Zo heeft het Philharmonic Orchestra nieuwe soundtracks opgenomen. Alle maps hebben nu hun eigen atmosferische muziek met ook lokale instrumenten erin verwerkt. In-game past de muziek zich naar de situatie aan. De World of Tanks Official Soundtrack is gepubliceerd door Sony Music Entertainment en is beschikbaar op de meeste grote muziek platformen als Spotify, Tidal, Deezer etc.

Om deze launch te vieren wordt de Grand Extravaganza evenement gehouden die twee weken duurt en waarbij spelers naast in-game bonussen ook prijzen van Intel kunnen winnen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.