Hoor Muse in lanceringstrailer Batman: Arkham Knight

Hoor Muse in lanceringstrailer Batman: Arkham Knight

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben de launch trailer voor Batman: Arkham Knight onthuld. De trailer van de langverwachte game, die vanaf vandaag te koop is, laat zien wat er voor nodig is om Batman te zijn. De trailer wordt ondersteund door het recentelijk uitgebrachte nummer “Mercy” van Muse’s zevende studioalbum, Drones, die afgelopen week binnen kwam op nummer één in de Billboard Top 200 lijst.
Batman: Arkham Knight brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman: Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.