Eerste 'ultra drop' een feit in Wildstar

Eerste 'ultra drop' een feit in Wildstar

NCSOFT en Carbine Studios zijn begonnen met de uitrol van de eerste ‘Ultra Drop’ update – The Strain in WildStar. Vandaag onthullen zij de housing en customisation updates die beschikbaar zijn in deze update.

Wat is The Strain vraag jij je af? The Strain, geboren in de krochten van een mysterieuze Eldan laboratorium, is een heftige biologische anomalie die is begonnen met verspreiding over de planeet Nexus. Met de macht om levensvormen te veranderen in angstaanjagende, gemuteerde verschrikkingen is The Strain een onvoorstelbaar gevaarlijke bedreiging. Alle inspanningen om deze nachtmerrie van een plaag tegen te gaan zijn mislukt. Heeft het iets te maken met wat er is gebeurd met de Eldan? En kan het universum gered worden, of is het al te laat?

In The Strain krijgen spelers de kans om hun huis in een angstaanjagend elegant onderkomen te veranderen door het plaatsen van een bad met klauwen, grote geïnfecteerde optische zenuwen, paarse weerhaken en een verscheidenheid aan andere gruwelijkheden. Daarnaast zijn een aantal nieuwe aanvullingen beschikbaar, zoals een ‘Strainmaw’ mat voor gasten die niet welkom zijn en een ‘Phage Form Lab’.

Als je personage nog niet macaber genoeg voor je is, kun je de garderobe upgraden met rotte couture door het verzamelen van alle stukken van een nieuw vraatzuchtig Strain kostuum. Er zijn ook nieuwe Strain kleurstoffen beschikbaar en een nieuwe Strain hoverboard.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.