World of Tanks Update 9.17 brengt Zweedse tanks; Dolph Lundgren als ambassadeur

World of Tanks Update 9.17 brengt Zweedse tanks; Dolph Lundgren als ambassadeur

Dat tankliefhebbers beter World of Tanks kunnen spelen dan naar een museum gaan is natuurlijk geen nieuws meer, en er is weer nieuw geschut te bewonderen en te bespelen. In totaal zijn er meer dan twaalf nieuwe tanks beschikbaar, verdeeld over twee soorten: destroyers en een mix van light, medium en heavy firepower. Daarnaast zijn er twee nieuwe modi beschikbaar: Siege en Travel.

“The original design and unique gameplay of the new Swedish line was a treat to develop and unleash on the battlefield,” said Thaine Lyman, World of Tanks Product Director. “Sweden’s innovative technical solutions bring a lot to the game, and while Siege and Travel modes will take a little time getting used to, those that master them will be a formidable force in combat.”

Dolph Lundgren treedt op als ambassadeur van de Zweedse tanks. In dat kader zal hij op 17 december aanwezig zijn op het #WGFest in Moskou.

In totaal zijn er nu meer dan 500 tanks beschikbaar in World of Tanks, Zweden is het negende land in de game waaruit tanks beschikbaar zijn. Voor meer informatie over de update klik je hier.

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).