World of Warcraft: Battle for Azeroth komt voor 21 september

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Mac PC
9.1

Geweldig

World of Warcraft: Battle for Azeroth komt voor 21 september

World of Warcraft: Battle for Azeroth komt voor 21 september

De volgende uitbreiding voor World of Warcraft, Battle for Azeroth genaamd, komt uiterlijk op 21 september uit. De game is vanaf nu digitaal ook te bestellen bij Blizzard. Hierbij staat dus dat de game uiterlijk op deze datum beschikbaar zal komen. Wanneer je een pre-order plaatst kunnen er queesten worden voltooid waarmee spelers toegang krijgen tot de Highmountain Tauren, Lightforged Draenei, Nightborne en Void Elves. Juist, dit zijn enkele van de nieuwe speelbare rassen en klassen en zullen op level 20 beginnen. Wanneer je deze naar level 110 brengt krijg je een nieuwe uitrusting.

Om hiervoor in aanmerking te komen moet je echt wel al beschikken over een personage van level 110, een voldoende aantal queesten hebben voltooid en een goede reputatie hebben met de facties waar het ras aan geallieerd is. Wanneer je Battle for Azeroth begint kun je een personage meteen naar level 110 brengen.

De game is te bestellen in de standaard uitgave, alsook een ‘Digital Deluxe Edition’. In die laatste krijg je extra’s in de game, alsook in de overige games van Blizzard. Zo krijg je de Seabraid Stallion (Alliance) en Gilded Ravasaur (Horde) mounts in het spel, alsook Tottle, een baby Tortollan pet. In Hearthstone krijg je een nieuwe kaartenback genaamd Azeroth is Burning. In starCraft 2 krijg je op je beurt weer de Horde en Aliance gethematiseerde sprays. In Heroes of the Storm krijg je een nieuwe Primal Flamesaber mount. En voor de spelers van Overwatch zijn er Horde en Aliance voice lines voor Torbjörn en krijgt Traces speciale World of Warcraft emotes. Daarnaast zijn er sprays voor Overwatch in de vorm van Anduin, Sylvanas, Jaina, en Varok Saurfang en zijn er player icons in de vorm van Kul Tiras en Zandalar. Wanneer je de digitale versie nu voorziet van een pre-order krijg je al deze extra’s vandaag al, op de mount voor Heroes of the Storm na. Die komt later.

Uiteraard komt de Collector’s Edition ook in de vorm van een doos beschikbaar, waar nog meer inhoud in gaat zitten. Hier worden de details binnenkort over bekend gemaakt.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.