World of Warcraft: Battle for Azeroth snelst verkopende uitbreiding voor het spel ooit

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Mac PC
9.1

Geweldig

World of Warcraft: Battle for Azeroth snelst verkopende uitbreiding voor het spel ooit

World of Warcraft: Battle for Azeroth snelst verkopende uitbreiding voor het spel ooit

Vorige week verscheen Battle for Azeroth, de nieuwste uitbreiding voor World of Warcraft. Spelers van The Alliance en Horde zagen het als een grote comeback. En dat blijkt. Blizzard geeft aan dat de game de snelst verkopende uitbreiding van de game is tot op heden. Op dag van launch werden er 3.4 miljoen exemplaren verkocht. Het werd niet alleen de snelst verkopende World of Warcraft, het werd ook de snelst verkopende PC-game aller tijden. Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment:

Battle for Azeroth is a definitive chapter in the Horde and Alliance conflict at the heart of Warcraft, and it’s been thrilling to see players representing their factions in record numbers and embarking on their war campaigns—not to mention joining in ourselves. But the launch is just the beginning of this conflict. More epic content is coming to World of Warcraft in the weeks ahead, and we can’t wait for players to experience the full story as it unfolds over the course of the expansion.

Terwijl spelers zich een weg vechten naar level 120, is Blizzard bezig met dat wat komen gaat.

In de komende weken kunnen spelers aan de slag met de eerste Warfront, Stromgarde, een 20 spelers tellende, coöperatief gevecht om een strategisch punt in de Arathi Highlands in handen te krijgen.

Op 4 september gaan de deuren naar de eerste raid open, genaamd Uldir. Ook zal dan het eerste PvP-seizoen starten en zal het eerste Mythic Keyston Dungeon season starten.

Daarnaast is Blizzard bezig met verschillende content updates om de wereld steeds verder uit te bouwen. Wij zijn inmiddels ook druk bezig met de game en hopen je snel een review te kunnen geven…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.