Mortal Kombat X Tanya Bundle onthuld

Mortal Kombat X Tanya Bundle onthuld

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult de Mortal Kombat X Tanya Bundle. Deze nieuwe downloadable content kondigt de terugkeer aan van de voortvluchtige Edenian, Tanya, als een speelbaar personage en de Klassic Pack 1 met bekende looks voor Kano, Sonya en Liu Kang. De Tanya Bundle is onderdeel van de Mortal Kombat X Kombat Pack en biedt fans alle Mortal Kombat X DLC voor €29,99. Spelers die de Mortal Kombat Pack bezitten, kunnen de Mortal Kombat X Tanya Bundle downloaden vanaf vandaag.
Spelers die de Tanya Bundle los willen kopen, kunnen dit doen vanaf dinsdag 9 juni via de PlayStation Store, Xbox Marketplace en Steam voor €7,99. Tanya wordt ook los verkocht voor €4,99 en de Klassic Pack 1 is los te koop voor €3,99.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.