World of Warships Blitz zojuist gelanceerd voor iOS en Android

World of Warships Blitz zojuist gelanceerd voor iOS en Android

Met trots kondigt Wargaming aan dat World of Warships Blitz zojuist live is gegaan en gratis te downloaden is via de App Store en Google Play. Vanaf vandaag kun je de woeste zeeën bevaren in deze actievolle free-to-play PVP online shooter van Wargaming Mobile op zowel smartphones als tablets. Omdat samenwerken, tactiek en skills de boventoon voeren in deze game zal het intense en spannende gevechten opleveren; waar je ook bent.
Net als de PC versie bevat het realistische vaartuigen en epische martieme gevechten echter met kleinere teams en maps zodat elk 7 versus 7 gevecht barst van snelvuuractie. Of je nu op de bus zit te wachten, op de bank hangt of in een saaie vergadering zit… je kunt altijd en overal World of Warships Blitz spelen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.