WWE 2K15 viert historische WWE competities met 2K Showcase

WWE 2K15 viert historische WWE competities met 2K Showcase

2K heeft de details aangekondigd van 2K Showcase, de verhalende single-player-ervaring van WWE 2K15. Met topkwaliteit beelden en historische WWE-scenes hebben spelers de kans om twee gedenkwaardige WWE competities te ontdekken: de bittere strijd tussen Triple H en Shawn Michaels van 2002 tot 2004 en de pittige rivaliteit tussen WWE 2K15 cover Superstar John Cena en CM Punk tussen 2011 en 2013. Chris Snyder, Vice President of Marketing bij 2K:

Het moment dat Triple H zijn lange vriendschap met ‘The Heartbreak Kid’ beëindigde door hem te verslaan met een Pedigree was een bepalend moment in de WWE-geschiedenis. Elke fan kent de heftige strijd tijdens de beruchte confrontaties tussen Cena en Punk. Deze twee rivalen hebben hun namen in vette letters gedrukt staan in de WWE-geschiedenis en 2K Showcase maakt het nu voor fans mogelijk om deel te nemen aan deze gedenkwaardige ervaringen.

2K Showcase vertelt het verhaal van de twee rivaliserende duo’s in documentaire-achtige video’s van klassieke WWE-beelden, authentiek WWE Superstar commentaar en filmische scenes. In de 33 beschikbare wedstrijden tussen de rivalen worden spelers uitgedaagd om een aantal historische bonus-doelen te bereiken waarmee nieuwe WWE Superstars, kampioenschapstitels en wisselende uitrusting vrijgespeeld worden, die in alle WWE 2K15 gamemodi in te zetten zijn. Met deze schat aan vrij te spelen content kunnen spelers huidige gevechten nabootsen of droomwedstrijden ensceneren tussen WWE supersterren uit het verleden en het heden. Aanvullende 2K Showcase competities zullen beschikbaar worden gemaakt via downloadable content na de geplande release op 31 oktober 2014. Paul “Triple H” Levesque, Executive Vice President, Talent, Live Events & Creative bij WWE:

Met de twee grootste strijdperken uit de WWE-geschiedenis, inclusief mijn veelbesproken wedstrijden met Shawn Michaels, is het duidelijk dat de fans de spanning uit eerste hand zullen ervaren met WWE 2K15. 2K Showcase brengt WWE tot leven op een manier die onze fans nog nooit beleefd hebben in een videogame.

De internationale releasedatum voor WWE 2K15 staat op dit moment gepland voor 31 oktober, voor Xbox One, Xbox 360, PS4 en PS3. Fans die WWE 2K15 in pre-order bestellen bij een van de deelnemende retailers ontvangen twee speelbare Sting characters gratis op de dag van release.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.