Xbox Design Lab krijgt meer opties en komt naar Europa #E32017

Xbox Design Lab krijgt meer opties en komt naar Europa #E32017

Vorig jaar werd tijdens de persconferentie van Microsoft aangekondigd dat gamers hun eigen Xbox One controllers konden gaan ontwikkelen. Middels Xbox Design Lab had je vele opties om de controller te laten ogen zoals jij dat wilde. Tenminste, als je in Amerika woonde. Nu komen er veel meer nieuwe opties bij en zijn er meer dan een miljard combinaties mogelijk qua controller. Er zijn vier nieuwe kleuren voor de controllers, 11 voor de thumbsticks en een metallic finish voor de D-pads en triggers om de controller exclusiever te laten ogen. Daarnaast kan de grip aangepast worden voor meer comfort.

Ook maakt Microsoft bekend dat Xbox Design Lab nu ook buiten de US te gebruiken is. Jawel, mensen in The United Kingdom, Frankrijk en Duitsland kunnen vanaf vandaag ook eigen controllers bestellen. Met de belofte dat er snel meer landen in Europa aangedaan gaan worden…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.