Xbox One Game Streaming Komt naar Windows 10-pc’s met Oculus Rift op 12 December

Xbox One Game Streaming Komt naar Windows 10-pc’s met Oculus Rift op 12 December

Bij Xbox zijn ze voortdurend bezig nieuwe manieren te verkennen om voor jou het beste uit jouw game-ervaringen te halen door je de keuze te bieden om de games tespelen die je wilt, met de mensen waarmee je wilt en op de devices waarop jewilt spelen. Met de lancering van Windows 10 en de Xbox-app, begonnen ze eerst de mogelijkheid te bieden om je Xbox One games te streamen naar een Windows 10-pc via je thuisnetwerk – en nu brengen ze die ervaring gratis naar Oculus Rift.
Vandaag markeert een evolutie in onze voortdurende samenwerking met Oculus, aangezien Oculus Rift-eigenaren de mogelijkheid hebben om hun Xbox One bibliotheek naar Rift te streamen met de nieuwe Xbox One Streaming naar Oculus Rift app. Deze app bevat ook favorieten van fans zoals Gears of War 4, Forza Horizon 3 en Halo 5: Guardians, de grootste sportgames, indie-lievelingen, Backward Compatible Xbox 360 games, en nog veel meer titels die in 2017 uitkomen. De Xbox One Streaming naar Oculus Rift app is gratis beschikbaar in de Oculus Store op 12 december.

De nieuwe Xbox One Streaming naar Oculus Rift app maakt verbinding met jouw Xbox One via je thuisnetwerk. Eenmaal aangesloten, zal de video-uitgang van je console worden gestreamd naar je Rift headset en geprojecteerd worden op een gigantisch scherm naar keuze in een van de drie meeslepende VR-omgevingen, de zogenaamde “Citadel”, “Retreat” en “Dome.”

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.