Xbox One Twitch Broadcast walkthrough

Xbox One Twitch Broadcast walkthrough

Vanaf morgen is het voor gamers op de Xbox One mogelijk om hun gameplay te streamen via Twitch. Daarom neemt Major Nelson je nog één keer mee in een walktrough door de nieuwe mogelijkheden die de app gaat bieden. Wij zijn van plan flink aan het streamen te gaan met deze nieuwe mogelijkheden, blijf ons dan ook in de gaten houden!
Daarnaast heeft Major Nelson nog even een geschreven guide op zijn site gezet. Zorg er dus voor dat je helemaal klaar bent om te ‘Twitchen’!

From your computer:
– Go online to www.twitch.tv and sign up for a Twitch account.
– In Settings, go to Channel & Videos and select Archive Broadcasts.

On your console:
– Sign into your Xbox One console and download the Twitch app.
– You can customize your picture-in-picture to broadcast both your gameplay and yourself through Kinect.
– In your Profile, make sure your presence is set to “online”
– In the Settings app under “Privacy and Online Safety,” make sure the option to “See if you’re online” is set to “Everyone” and “Broadcast gameplay” is set to “Allow.”
– Also in the Settings app under“ Privacy and Online Safety,” make sure the option to “Share content made using Kinect” is set to “Allow.”
– In the Settings app under “Preference,” check “Allow broadcasts and Game DVR Uploads”
– In the Settings app under “Kinect,” check “Kinect on” and to include Kinect audio in your broadcast check “Use Kinect microphone for chat.”

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.