Xbox One verkoopt niet goed in Japan

Xbox One verkoopt niet goed in Japan

Xbox en Japan, het gaat niet samen. De consoles van Microsoft verkopen maar niet in het land van de rijzende zon. Microsoft weet dat en geeft dat dan ook gewoon toe, zoals nu. Het bedrijf geeft namelijk aan dat er 25.000 Xbox One’s zijn verkocht in vier weken in Japan. In een interview met Takashi Sensui, baas van Xbox Japan, zegt de man dat het bedrijf niet tevreden is met deze aantallen. Daarnaast hoopt Microsoft op feedback van de Japanners zodat ze de behoeften van de spelers aldaar beter kunnen voldoen.

We hope to continue through taking user feedback and improving [the Xbox One] and offering content that everyone can enjoy. We are also aware that reaching out to let more people know about the Xbox One is vital. However, the current console generation has become very long. We hope to lay out a long-term vision and to focus on publicity for our console. Taking the first step was very important, and as for how to permeate the market from here, we hope to continue to do our best.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.