Yoshi's New Island: It's a shell of a time trailer

Yoshi's New Island: It's a shell of a time trailer

Laat Yoshi op de grond stampen, door de lucht zweven en zijn vijanden in eieren veranderen in Yoshi’s New Island, het nieuwste deel in de Yoshi-platformserie dat op 14 maart 2014 verschijnt voor de Nintendo 3DS-systemen. Yoshi’s New Island is vormgegeven in verschillende stijlen die de sprookjesachtige charme van het Yoshi-universum op unieke manieren tot leven wekken. Versla de vele kleine en grote vijanden door ze op te slokken, erop te stampen of ze met eieren te bekogelen, en zorg dat Baby Mario weer wordt verenigd met zijn broer. Nu is er een nieuwe trailer.

Het verhaal van Yoshi’s New Island gaat verder waar dat van de Super Nintendo-titel Super Mario World 2: Yoshi’s Island ophield, en verplaatst de platformactie naar een nieuwe locatie, Egg Island. In dit nieuwe deel in de Yoshi-serie is Baby Mario opnieuw ontvoerd. Aan de verschillend gekleurde Yoshi’s de taak om Baby Mario te beschermen en de twee broers weer bij elkaar te brengen. Zowel de nieuwkomers als de trouwe Yoshi-fans die Super Mario World 2: Yoshi’s Island al gespeeld hebben, zullen genieten van de vele schattige Yoshi’s en hun magische avonturen op Egg Island.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.