Zie ‘The Mechanical Apartheid’ in live action trailer Deus Ex: Mankind Divided

Square-Enix en Eidos-Montréal onthullen hun Live Action Trailer van het langverwachte Deus Ex: Mankind Divided. Deze trailer dompelt je onder in de wereld van Deus Ex en laat zien wat er is veranderd sinds de gebeurtenissen in Deus Ex: Human Revolution, met name hoe het gouden tijdperk van augmentation is uitgelopen op Mechanische Apartheid.

In 2027 werden mechanisch verbeterde mensen over de hele wereld getroffen door extreme psychotische waanbeelden, waardoor ze de controle over zichzelf verloren en mensen aanvielen. Miljoenen mensen stierven. Nog eens honderdduizenden anderen raakten gewond of verminkt. In het kielzog van deze globale catastrofe raakte de samenleving verdeeld door haat, vooroordelen en angst, en vele landen voerden strenge wetten in. De meest opmerkelijke van deze wetten is de zeer controversiële “Human Restoration Act” die is gericht op het isoleren van “Augs” om ze bij “Naturals” uit de buurt te houden.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.