Aftermovie Destiny Forsaken 2: Battle of the Clans Live

Destiny 2

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

5.1

User Avg

Aftermovie Destiny Forsaken 2: Battle of the Clans Live

Aftermovie Destiny Forsaken 2: Battle of the Clans Live

De strijd is gestreden om de titel ‘Beste clan van de Benelux’ in Pakhuis de Zwijger. De nieuwe Gambit modes heeft voor mooie kills en spannende acties gezorgd. Ondanks een felle eindstrijd tussen The Immortal Reapers en ECV eSports mocht de laatste met het pand met de trofee verlaten.

7 september was Pakhuis de Zwijger het strijdtoneel van een battle om de eer wie zich de beste clan van de Benelux mocht noemen. Zes clans gingen met elkaar de strijd aan in de nieuwe Destiny 2: Forsaken Gambit modus. De Gambit modus kwam uit op 4 september maar de uitgekozen clans konden al een maand van te voren de nieuwe mogelijkheden uitproberen om zich voor te bereiden op het toernooi. Na vele spannende potjes hebben in de finale The Immortal Reapers en ECV eSports het beslecht en kon de laatste zich overtuigend winnaar noemen en de trofee mee naar huis nemen.

In de aanleiding naar het toernooi zijn de zes clans opgezocht en gevraagd wat Destiny voor hen betekent. Met deze video’s werden ze geïntroduceerd aan de enthousiaste fanbase die was komen opdagen voor het event. Onder gejuich en gefluit werden de clans door de verschillende rondes heen geloodst terwijl ze streden onder hun eigen clanbanners.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.