Aliens: Colonial Marines dit weekend voor vijf euro op Steam

Aliens: Colonial Marines dit weekend voor vijf euro op Steam

De aanbiedingen die via Steam onze kant op komen zijn vaak sterk, prachtig en heerlijk om te beleven. Dit weekend is het Aliens: Colonial Marines, de shooter van Gearbox in het geprezen universum van de Alien-films die in de aanbieding gaat. Voor zo’n 5 euro is de game namelijk helemaal van jou. Dat is goedkoper dan een kaartje voor de bioscoop, twee pilsjes in de kroeg of een nieuw personage voor Disney Infinity en Skylanders!

Hoewel, misschien kun je beter die 2 pilsjes achterover drukken. Misschien kun je beter gewoon even naar de bioscoop gaan. Kick-Ass 2 draait, en We’re The Millers. Of wat denk je van Pain and Gain, The Heat en Lone Ranger? Eigenlijk willen we duidelijk maken dat deze game die vijf euro misschien ook niet helemaal waard is. Hoe dat komt? Lees er onze review nog maar eens op na. Niet overtuigd? De game is te vinden op Steam. Zeg niet dat je geen waarschuwing hebt gehad.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.