StarCraft II: Legacy of the Void officieel onthuld

StarCraft II: Legacy of the Void officieel onthuld

We wisten al jaren dat de game er aan zat te komen. De titel is al net zolang bekend. Toch heeft Blizzard StarCraft II: Legacy of the Void nu officieel onthuld. Het derde (en laatste) deel in de StarCraft II reeks plaatst Hierarch Artanis, de bekende en krachtige Protoss-leider in de hoofdrol. Op zijn planeet, Aiur, is alles veranderd. De complete planeet is gevallen onder een invasie door de Zerg en nu gaat hij, met jou, zijn planeet terug zien te krijgen. Tot hij de kwaadaardige oudheid Amon tegen het lijf loopt. Deze bedreigt niet alleen de planeet, maar het leven in het hele heelal.

De game voegt drie nieuwe multiplayerfuncties toe. Automated Tournaments, Archon Mode en Allied Commanders. De eerste brengt dagelijkse competities die op vaste tijden worden gehouden. Iedereen kan hier aan mee doen, ongeacht je niveau. Archon Mode zet twee spelers in een basis waardoor ze samen moeten werken om twee andere spelers te verslaan. De laatste functie brengt objective based coöperatieve speelpret.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.