Android 17 aangekondigd voor Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ

Nintendo Switch PlayStation 4 Xbox One
8.5

Sterk

Android 17 aangekondigd voor Dragon Ball FighterZ

Android 17 aangekondigd voor Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco Entertainment Europe kondigt aan dat Android 17 als nieuw personage wordt toegevoegd aan de line-up van Dragon Ball FighterZ. Het personage is vanaf 27 september verkrijgbaar als standalone DLC en als onderdeel van de FighterZ Pass op Xbox One, PlayStation 4 en Steam. Android 17 is, net zoals alle andere DLC-personages, verkrijgbaar voor de Nintendo Switch versie vanaf de launch.

Android 17 kan zichzelf omhullen met een beschermende barrière – zowel handig bij het verdedigen als bij het aanvallen. Zijn sterkste aanval is de Super Electric Strike, een wervelwind van energie die op de grond en in de lucht kan worden uitgevoerd.

Spelers kunnen daarnaast van 26 september tot het einde van november de seizoensgebonden Z Capsule (Halloween) vrijspelen. Deze capsule bevat exclusieve versies van de lobby characters, Halloween Z Stamps en alternatieve Halloween outfits voor alle speelbare personages.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.