Assassin’s Creed: Liberation krijgt HD-versie voor consoles en pc

Assassin’s Creed: Liberation krijgt HD-versie voor consoles en pc

Momenteel is de game nog exclusief op de PlayStation Vita te spelen maar daar komt binnenkort verandering in. Assassin’s Creed: Liberation gaat namelijk verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc, zo heeft Ubisoft laten weten. De game gaat voorzien worden van een HD-jasje en brengt de vrouwlijke Assassin Eveline naar je tv. De game komt echter niet in de winkels te liggen maar zal alleen als download aangeboden worden.

Naast een upgrade aan het visuele aspect van de game, krijgt de game ook nieuwe missies, is er een nieuwe tutorial aanwezig, is de AI flink verbeterd, is het vechtsysteem verder uitgewerkt en werkt het klimmen een stuk lekkerder. Daarnaast is er gewerkt aan de doorloop van het verhaal en de moeilijkheidsgraad van de verschillende missies. Daarnaast krijgt de game een betere framerate. Wanneer de game beschikbaar is en welk bedrag je neer mag leggen is nog niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.