Dead Rising 3 op 5 september op PC

Dead Rising 3 op 5 september op PC

De veelgeprezen Xbox One titel Dead Rising 3, waarvan maar liefst 1.2 miljoen exemplaren verkocht zijn, komt op 5 september 2014 wereldwijd beschikbaar voor PC. Ook PC gamers kunnen deze zomer dus de Dead Rising-horror in hoge resolutie ervaren met volledig geoptimaliseerde visuals voor wide screen. verbeterde personages en achtergronden, intense actie en meer zombies dan ooit te voren!

Dead Rising 3 speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen van Dead Rising 2 af. De jonge monteur Nick Ramos bevindt zich in de stad Los Perdidos terwijl er een landelijke zombie uitbraak plaatsvindt. Hij moet een manier vinden om te ontsnappen aan de duizenden bloeddorstige zombies voordat een dreigende militaire aanval de stad en haar bevolking uit zal roeien. Met de hulp van andere overlevenden en een uitgebreid aanbod van unieke en krachtige wapens die hij onderweg tegenkomt, zal Nick creatief moeten zijn om de besmette stad te ontvluchten voordat het te laat is.

Door de intense actie en de ongekende mogelijkheden om wapens en personages aan te passen beleef je Dead Rising 3 op het puntje van je stoel, terwijl je op ontdekking gaat, de straten afstruint en vecht om te overleven in een wereld die op de rand van de ondergang verkeert.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.