Assassin's Creed: Pirates aangekondigd

Assassin's Creed: Pirates aangekondigd

Zojuist heeft Ubisoft een nieuw deel in de Assassin’s Creed-serie aangekondigd. In Assassin’s Creed: Pirates, een game voor de tablets en smartphones, is het zaak om zeeslagje te spelen terwijl je schatten aan het zoeken bent. De game speelt zich in hetzelfde universum af als Black Flag maar staat volledig los van die game. Zo speel je niet met Edward Kenway maar met Alonzo Batilla. Beide zijn ze piraten, uiteraard

Alonzo, een jonge piraat, is op zoek naar de geheime schatten van La Buse. Wie dit nu niets zegt, het is de franse bijnaam voor Olivier Levasseur, wij als Nederlanders noemen hem de Buizerd. Een groot piraat die een behoorlijke schat achter heeft gelaten. Eentje die Alonzo uiteraard in zijn bezit wil hebben. De game speelt zich af in de achttiende eeuw en laat je legendes zoals Blackbeard tegenkomen. De game kent een open wereld die stukken laat zien door de keuzes die je maakt. Schiet vijanden kapot, jat hun buit en maak je eigen schip en bemanning sterker! Een releasedatum is niet bekend, al weten we dat de game deze herfst moet gaan verschijnen. Wel hebben we een trailer.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.