Pokémon Go komt naar Apple Watch

Pokémon Go

Mobile
8.4

User Avg

Pokémon Go komt naar Apple Watch

Pokémon Go komt naar Apple Watch

Tijdens het evenement van Apple, waar het bedrijf ondermeer de iPhone 7 en de Apple Watch Series 2 aan heeft gekondigd, heeft Niantic-ceo John Hanke de Apple Watch-versie van Pokémon Go onthuld. Op de Watch kunnen spelers Pokérstops activeren, zien welke Pokémon er in de buurt zijn en zelfs activiteiten starten om kilometers te lopen zonder de app op de telefoon te openen.

Wanneer je een Pokémon wil vangen moet de iPhone er bij gebruikt worden. De iPhone geeft wel informatie rondom de Pokémon in de buurt en de eieren die je aan het uitbroeden bent. Natuurlijk houd de app ook je calorieën bij en voegt het zijn statistieken toe aan de gezondheidsapp van Apple. Inmiddels is er 4.6 miljard kilometer gelopen door Pokémon Go spelers en is de game 500 miljoen keer gedownload. De versie voor de Apple Watch verschijnt in december.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.