Atari komt met nieuwe Rollercoaster Tycoon

Atari komt met nieuwe Rollercoaster Tycoon

Inmiddels is het 10 jaar geleden sinds de laatste goede RollerCoaster-game uitkwam en de meeste mensen hebben nog steeds hoop op een volgend deel. Achtbanen bouwen en kots opruimen willen we natuurlijk graag herbeleven. Goed nieuws want deel vier is opkomst.

Op de Facebook-pagina staat een bericht met “A wild thrill ride awaits #RCT4M” waarmee RollerCoaster Tycoon 4 (mobile) officieel is bevestigd. Het enige opvallende aan dit bericht is dat er een M achter RCT4 staat. Gaat dit een game worden voor mobiele platformen? Ook werd deze afbeelding geplaatst.

RCT4M
Na de laatste goede RollerCoaster-game uit 2004 verscheen er nog een RollerCoaster Tycoon 3D voor de 3DS maar deze is zeer weinig verkocht. We hopen dat Atari weer met een goede game komt, want dat verdient de serie wel!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.