RollerCoaster Tycoon krijgt mogelijk nieuwe PC-versie

RollerCoaster Tycoon krijgt mogelijk nieuwe PC-versie

Atari heeft besloten nog meer nieuws naar buiten te brengen over RollerCoaster Tycoon. Eerder konden we jullie al melden dat Atari met RollerCoaster Tycoon 4 mobile komt. Een mobiele game gebaseerd op eerdere delen van RollerCoaster Tycoon. Veel mensen zaten te wachten op een PC game maar dit was nog niet bekend gemaakt, tot nu. Via Twitter laat Atari namelijk weten dat RollerCoaster Tycoon terug is en naar mobiele platformen komt, maar er is meer. Ook zal er dit jaar nog een nieuwe RollerCoaster Tycoon uitkomen die ons op een “pc experience” trakteren.

Veel gamers zien een nieuwe PC-game wel zitten, aangezien het een lange tijd geleden is dat de laatste RollerCoaster Tycoon-game uitgekomen is. Zal het een geheel nieuwe RollerCoaster Tycoon worden, een HD remake of misschien wel een Facebook-game? Alles wat we kunnen doen is afwachten op antwoord.

 

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.