PC-versie RollerCoaster Tycoon anders dan mobiele versie

PC-versie RollerCoaster Tycoon anders dan mobiele versie

Er is veel nieuws geweest over een nieuwe RollerCoaster Tycoon. Het zou een mobiele versie worden volgens Atari en velen hoopten toch echt op een goede pc-versie. Toen er een ‘pc-ervaring’ werd onthuld keek men met een scheef oog naar de uitspraak, wat bedoeld Atari nu precies?

Anthony Chien, senior marketing director, verteld dat hij niet veel over de pc-versie van de game kan vertellen. Echter wil hij wel graag duidelijk maken dat RollerCoaster Tycoon 4 totaal anders word dan RollerCoaster Tycoon 4 Mobile. Ook zal eerst de mobiele versie worden gelanceerd voordat RollerCoaster Tycoon 4 uitgebracht word.

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile zal niet geheel free-to-play zijn maar wel elementen bevatten. Het wachten op nieuwe attracties kan versneld worden door bijvoorbeeld in-game munten uit te geven, maar volgens Chien kan je de game spelen zonder geld uit te geven. Bij aanschaf van de game zal je vijf dollar aan in-game munten krijgen, dit is hoger dan de prijs van de game zal zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.