Batman: Arkham Origins uitgesteld op PC en Wii U

Batman: Arkham Origins uitgesteld op PC en Wii U

Aankomende vrijdag kun je eindelijk aan de slag met Batman: Arkham Origins, het nieuwe deel in de zeer succesvolle Arkham-serie. Tenminste, wanneer je gekozen hebt voor een versie op de PlayStation 3 of Xbox 360. Warner Bros. heeft namelijk aan Eurogamer laten weten dat de game voor de Wii U en PC even uitgesteld is en pas twee weken later gaat verschijnen in Europa. Op 8 november, om precies te zijn. Opvallend is dat de game wel gewoon op 25 oktober verschijnt voor deze platformen in Amerika. Waarom mensen in Europa ineens wat langer moeten wachten, is onbekend.

Daarnaast verschijnt Batman: Arkham Origins voor de Wii U in Amerika voor een lagere prijs dan de andere versies. Dit omdat de game geen multiplayer heeft, terwijl deze op andere platformen wel aanwezig is. Of deze prijsverlaging hier ook aanwezig gaat zijn op 8 november, is ook niet duidelijk.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.