Battlefield 1 dit weekend gratis op Xbox One en PC

Battlefield 1

PC PlayStation 4 Xbox One

Battlefield 1 dit weekend gratis op Xbox One en PC

Battlefield 1 dit weekend gratis op Xbox One en PC

Uiteraard is de multiplayer van Battlefield 1 het belangrijkste onderdeel van het spel. En om die reden is het belangrijk om veel spelers bezig te blijven houden. Daarom brengt Dice binnenkort de eerste grote DLC voor de game, They Shall not Pass. Maar, om extra spelers te werven heeft EA besloten dat het aankomende weekend je de game gratis kunt spelen op de Xbox One en PC. Vanaf vanmiddag 14.00 kunnen spelers op OC via Origin een ‘open trial’ downloaden. Hierin kun je met vier multiplayer modi, vijf maps en twee War Stories uit de singleplayer spelen. Je mag tien uur lang van de game genieten. Maandag om 19.00 sluit de trial periode.

Op de Xbox One is het spelen onbeperkt. Je kunt dus alles spelen uit de game en ook zoveel als je wilt. Er is echter een voorwaarde; je moet wel lid zijn van het Xbox Live Gold-netwerk.

Voor meer content verschijnt binnenkort dus de eerste DLC. Vanaf 14 maart kunnen mensen die de Premium Pass in bezit hebben met de content aan de slag. De vier nieuwe maps en het Franse leger komen voor de andere spelers die de DLC los willen kopen op 28 maart beschikbaar.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.