Blade & Soul, Fire and Blood update brengt nieuwe Dungeons en Events

Blade & Soul, Fire and Blood update brengt nieuwe Dungeons en Events

De gloednieuwe ‘Fire and Blood’ update voor Blade & Soul biedt een niet te stoppen drakenkracht in de vorm van een nieuwe 12-speler raid; Koldrak’s Lair. De update is nu live en bevat naast de dungeon waar reikhalzend naar uit wordt gekeken, de volgende content:

• Lyn Gunslingers, het Lyn ras kan het nu opnemen tegen de Gunslinger class
• The Emperor’s Tomb storyline, die de Ransacked Treasury 6-player heroic dungeon opent
• The Fire’s Favor event, die slechts beperkte tijd beschikbaar is, biedt spelers de kans om waardevolle beloningen en upgrades te verzamelen voor normale dungeons
• Legend Mode voor PvP, biedt spelers de mogelijkheid om voor wekelijkse en seizoensgebonden beloningen te spelen zoals klassieke Blade & Soul karakters in de arena, zoals Jinsoyun en Poharan

Daarnaast wordt dit weekend het feestelijke jaar van Blade & Soul eSports in het westen afgesloten met het Battle Brawl event. De twee beste teams van Europa strijden tegen de twee beste teams van Noord Amerika voor de titel: Who’s the Best in the West, waarmee ze kans maken op de prijzenpot van $ 50.000. Round Robin tussen de vier teams vindt op 23 maart om 18.00 uur plaats en de dubbele eliminatie ronde die bepaald wie de winnaar is, start op 24 maart om 18.00 uur.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.