Blizzard werkt aan opvolger World of Warcraft: Warlords of Draenor

World of Warcraft: Legion

Mac PC
9.2

Geweldig

Blizzard werkt aan opvolger World of Warcraft: Warlords of Draenor

Blizzard werkt aan opvolger World of Warcraft: Warlords of Draenor

Eerder deze week kondigde Blizzard de vijfde uitbreiding voor World of Warcraft aan. World of Warcraft: Warlords of Draenor zal er voor gaan zorgen dat je digitale personage naar level honderd kan stijgen in een compleet nieuw continent. Toch plant Blizzard al verder dan deze uitbreiding. Sterker nog, in een interview liet de president van Blizzard, Mike Morhaime, weten dat er al aan de opvolger van Warlords of Draenor wordt gewerkt.

Dit is nooit eerder voorgekomen bij Blizzard. Steeds was het team bezig met één uitbreiding. De verandering in de strategie is gekomen doordat Blizzard de uitbreidingen sneller achter elkaar willen gaan leveren waardoor we minder lang hoeven te wachten op nieuwe content. Momenteel spelen 7.7 miljoen spelers World of Warcraft, een sterk aantal voor een game die negen jaar bestaat.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.