Tekken 7 krijgt datum

Tekken 7

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Tekken 7 krijgt datum

Tekken 7 krijgt datum

Tekken 7 heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Bandai Namco heeft aangegeven dat het spel op 2 juni te koop is voor PlayStation 4, Xbox One en Pc. Op die dag zijn er verschillende versies van het spel te koop. Denk aan een Collector’s Edition waarin de Deluxe Edition zit van het spel, inclusief een seasonpass, een steelbook, de soundtrack en een figurine. De Digitale Deluxe-versie heeft ook de seizoenspas.

De seizoenspas geeft je extra’ personages om mee te vechten, nieuwe arena’s en kostuums, alsook een compleet nieuwe mode. Daarnaast krijg je ook 35 metallic kostuums in de game.

Wanneer je het spel voorziet van een pre-order krijg je Eliza erbij, een vampier uit Tekken Revolution. Gamers op Xbox One krijgen bij het reserveren ook Tekken 6 gratis erbij. Dit kan pas vanaf 31 januari.

Gamers op de PlayStation 4 krijgen ook wat exclusieve content. Zoals oude kostuums uit Tekken 4 en Tekken 2 voor King, Xiaoyu en Jin. Daarnaast krijg je op de PlayStation 4 ook de Jukebox Mode waardoor je oude Tekken-muziek kunt luisteren tijdens het spelen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.