Saints Row Gat out of Hell krijgt demo walkthrough video

Saints Row Gat out of Hell krijgt demo walkthrough video

Deep Silver Volition’s Jim Boone neemt je mee naar de plek van je mooiste nachtmerries: Volg Johnny Gat op een reis door de hel en bekijk de duivelse wapens die hij zal hanteren in Deep Silver’s nieuwe Saints Row Gat out of Hell. Hoewel… zou jij als Saint zijnde een volledig bewapende wingchair als een hemels geschenk beschouwen? Gat out of Hell is de standalone expansion van Saints Row IV. Op 30 januari vind in de Benelux de officiële lancering plaats voor last-gen en new-gen consoles, en PC.
Gat out of Hell vormt ook deel van Saints Row IV: Re-Elected, waarmee spelers op hun new-gen consoles van alle capriolen van de blockbuster kunnen genieten. Re-Elected is ook vanaf 30 januari beschikbaar.

Na de ruimtevaartcapriolen van Saints Row IV, vroegen velen fans zich af wat we hierna nog zouden kunnen bedenken… het antwoord? Shoot the Devil in the face. Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en breek de Hel af in een poging om de ziel van de leider van de Saints te redden. Historische iconen, oude vrienden, nog oudere vijanden, een talking gun, een volledig musicalnummer, en een berg andere capriolen wachten op je in de open wereld standalone expansion speeltuin die Saints Row: Gat Out of Hell heet.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.