De poorten van Hades openen in trailer Saints Row: Gat out of Hell

De poorten van Hades openen in trailer Saints Row: Gat out of Hell

De poorten van Hades openen nu Deep Silver de launch trailer van Saints Row: Gat out of Hell en Saints Row IV: Re-Elected heeft vrijgegeven. In de standalone expansion Saints Row: Gat out of Hell daagt Johnny Gat de Duivel uit in een episch gevecht dat de Hel op de proef stelt. Saints Row IV: Re-Elected brengt het veelgeprezen Saints Row IV naar de nieuwe generatie consoles – inclusief Gat out of Hell en alle tot nu toe uitgegeven content.

Na de buitenaardse capriolen van Saints Row IV, vroegen velen fans zich af wat we hierna nog zouden kunnen bedenken… het antwoord? De Duivel op zijn bek slaan. Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en breek de Hel af in een poging om de ziel van de leider van de Saints te redden. Historische iconen, oude vrienden, nog oudere vijanden, een talking gun, een volledig musicalnummer, en een berg andere capriolen wachten op je in de open wereld standalone expansion speeltuin die Saints Row: Gat Out of Hell heet.

Gat Out of Hell is de standalone expansion voor het bekroonde Saints Row IV van Deep Silver waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht, en is verkrijgbaar vanaf 23 januari 2015 voor last-gen en new-gen consoles en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.