Saints Row's Armchair-A-Geddon zet Londen op zijn kop

Saints Row's Armchair-A-Geddon zet Londen op zijn kop

Het ultieme dodelijke wapen, de luxe leunstoel, is uit de diepten van de Hel getakeld en wordt bestuurd door Steelport’s eigen STAG in een speciale aflevering van Gat Gear. Men zegt dat het wapen diep in de Hel is samengesmolten door niemand minder dan Satan, en dat de bekleding is geweven van de navelpluis van Johnny Gat. Het enige dat we zeker weten is dat het de Armchair-a-geddon is. Deep Silver brengt Saints Row: Gat out of Hell’s dodelijkste, meest luie wapen tot leven in een eenmalige Gat Gear special. In Saints Row: Gat out of Hell is dit explosieve wapen alles dat je nodig hebt om de Duivel in zijn gezicht te schieten.
Na de buitenaardse capriolen van Saints Row IV, vroegen velen fans zich af wat ze hierna nog zouden kunnen bedenken… het antwoord? De Duivel op zijn bek slaan. Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en breek de Hel af in een poging om de ziel van de leider van de Saints te redden. Historische iconen, oude vrienden, nog oudere vijanden, een talking gun, een volledig musicalnummer, en een berg andere capriolen wachten op je in de open wereld standalone expansion speeltuin die Saints Row: Gat Out of Hell heet. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.