Bound by Flame vanaf 8 mei te koop

Bound by Flame vanaf 8 mei te koop

Easy Interactive kondigt aan dat de RPG Bound by Flame op 8 mei verkrijgbaar is. Deze game neemt spelers mee naar een heldhaftige en wanhopige strijd, waar bondgenoten oog in oog komen te staan met de machtige Ice Lords en de angstaanjagende Deadarmy. Maar je bent niet zo menselijk als gedacht. Vecht je tegen de demon in je of gebruik je zijn kracht om chaos te creëren? In Bound by Flame telt iedere keuze…

De machtige Ice Lords hebben de bevolking tot slaaf gemaakt en zijn zelf onsterfelijk geworden. Hun macht wordt gevoed door de vlammende kern van de planeet. Spelers kruipen in de huid van een huurling, die gestuurd is om de mensheid te bevrijden van de Ice Lords. Tijdens deze reis ontdek je dat je niet zo menselijk bent als gedacht en moet je kiezen: vecht je tegen de demon in jezelf of word je verleid door de krachten van de demon? De keuzes die je maakt hebben invloed op je uiterlijk. Verander jij langzaamaan in de duivel?
In Bound by Flame creëer en verbeter je je personage en wapenuitrusting. Vind hulp bij verschillende bondgenoten om zo samen te vechten tegen de Shadowdragons en de angstaanjagende Deadarmy krijgers, in gevaarlijke en spectaculaire real-time gevechten. Tijdens je reis ontmoet je vijf bondgenoten met ieder hun eigen persoonlijkheid. Je kunt zelf de band bepalen tussen jou en je bondgenoten; worden jullie vrienden, rivalen of laat je romantiek ontstaan? Als jouw bondgenoten het niet eens zijn met je keuzes loop je kans ze voor eens en altijd te verliezen. Kies slim, want maar één bondgenoot kan je tijdens een gevecht helpen. Jouw keuzes kunnen zware gevolgen met zich meebrengen!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.