Britse artillerie knalt het slagveld op in World of Tanks

Britse artillerie knalt het slagveld op in World of Tanks

Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat de 8.7, ook wel bekend als de Britse artillerie update, voor World of Tanks in Europa live is gegaan. In Noord-Amerika en Korea zal de update op 25 juli en 1 augustus verschijnen.

Update 8.7 introduceert een nieuwe tak aan Britse artillerie waaronder de Sexton, Bishop en de Crusader. Bij de middelhoge takken van de Britse lijn zullen er een aantal naoorlogse prototypes bij komen en de level 10 artillerie zal versterkt worden dankzij de Conqueror Gun Carriage.

http://www.youtube.com/watch?v=d952K9G_3_8

De T-50-2 lichte tank uit de Sovjet Unie zal vervangen worden door de level 6 MT-25, die bewegelijker is en meer paardenkracht heeft. Tot slot zal er een nieuwe kaart bijkomen, namelijk de Severogorsk die zich afspeelt in een koude en onvergefelijke Russische winterlandschap en zullen “Highway” en “Harbour” bijgewerkt terugkeren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.