Nieuwe game modus debuteert vandaag in World of Tanks

Nieuwe game modus debuteert vandaag in World of Tanks

Wargaming maakt vandaag bekend dat Update 8.11 live is. In deze update is er een nieuwe game modus genaamd “Confrontation” en zijn er drie nieuwe mappen toegevoegd. In de “Confrontation” modus kunnen spelers zich verenigen met andere spelers die tanks uit hetzelfde land hebben en het opnemen tegen tanks van een andere natie; kortom natie versus natie gevechten. Het is beschikbaar voor alle tiers, levels en landen op de Japanse en Chinese tanks na. Ook wordt het wordt hier en daar nog getweaked om de balans te optimaliseren.

Daarnaast zijn er ook drie mappen toegevoegd. Namelijk “Windstorm”, “Himmelsdorf in winter” en “Ruinberg in flames”. De eerste speelt zich af in een Europees winters landschap. De tweede en derde zijn een winter en vuur versie van al bestaande mappen die erg populair zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.