Bully 2 duikt op

Bully 2 duikt op

Via Game Informer was er heel even een pagina te zien waarop Bully 2: Kevin’s Back Jack werd vermeld. De website ging ook enorm snel weer offline. Gelukkig hadden genoeg mensen ‘em toch al gezien en was ‘ie nog via de Google cache terug te halen. Volgens Game Informer ging het om een foutje, maar velen geloven dit niet. Waarom een complete pagina aanmaken rondom een foutje? Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Game Informer een wereldprimeur heeft. Met de E3 voor de deur zou het zomaar eens kunnen dat Bully 2 aangekondigd gaat worden. Echter, Rockstar doet weinig met de E3 en focust zich momenteel vooral op Red Dead Redemption 2. Maar misschien dat we ‘em toch even gaan zien bij de conferentie van Sony of Microsoft?

Bully verscheen elf jaar geleden en was Rockstar’s blik op het campusleven. Jij was puber Jimmy op de Bullworth Academy. Het was een ‘GTA-light’ en bracht de nodige humor rond diverse klaslokalen en een nabij gelegen stad. De game kwam groot in het nieuws vanwege de mogelijkheid om mensen te pesten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.