Call of Duty Black Ops 4: ‘geen singleplayer, wel battle royale’

Call of Duty: Black Ops 4

PC PlayStation 4 Xbox One
8.3

Sterk

5

User Avg

Call of Duty Black Ops 4: ‘geen singleplayer, wel battle royale’

Call of Duty Black Ops 4: ‘geen singleplayer, wel battle royale’

In oktober verschijnt Call of Duty: Black Ops 4. Meer dan dat weten we eigenlijk nog niet over de titel. Nu duiken er geruchten op dat er voor gekozen is om geen singleplayer aan de game toe te voegen. Er zal dus geen campaign zijn zoals we dat gewend zijn van de serie. In plaats daarvan zou het ontwikkelteam zich volledig hebben gericht op een battle royale-mode. Iets wat door games als PUBG en Fortnite enorm populair is.

Volgens diverse bronnen is hierdoor de campaign geschrapt omdat er geen tijd voor was. Het was blijkbaar snel duidelijk dat deze mode niet klaar zou zijn voor de release. Daarom is besloten hem volledig te schrappen, aldus de bronnen. Het team bij Raven Soft zou verantwoordelijk zijn voor de battle royale, wanneer de geruchten waar blijken te zijn. Deze studio heeft aan alle Black Ops-delen gewerkt. Op 17 mei zal de game onthuld worden. Met of zonder campagne. Een goede keuze?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.