Call of Duty: Modern Warfare remastered deze zomer los te koop?

Call of Duty: Modern Warfare remastered deze zomer los te koop?

Wanneer je de speciale uitgave van Call of Duty: Infinite Warfare kocht, kreeg je een remaster van Modern Warfare bij de game. Een speciale versie van één van de beste Call of Duty’s ooit. Voor vele een reden om te juichen, maar voor anderen was het een doodsteek. Het feit dat de game niet los verkocht werd en je hiervoor persé Infinite Warfare moest kopen, was voor velen reden genoeg om de game niet te spelen. Activision gooide extra olie op het vuur door te zeggen dat de game nooit los verkocht ging worden. Al lijken ze daar toch op terug te gaan komen.

Call of Duty-nieuwssite CharlieIntel heeft productpagina’s gevonden waarop staat dat de game op 20 juni gaat verschijnen op de PlayStation 4 en een maand later te koop is op de Xbox One. De productpagina’s zijn wel weer verwijderd. Interessant is dat Activision een deal met Sony heeft waardoor alle content rondom Call of Duty een maand eerder op de PlayStation 4 verschijnt voordat het verschijnt op de Andre systemen. Dit zet dit nieuws wat kracht bij. Maar, vooralsnog is er geen aankondiging.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.