Campzone komt terug in augustus

Campzone komt terug in augustus

CampZone, al jaren het grootste outdoor game- en kampeerevenement van de Benelux, breidt in 2016 uit naar een nieuwe, grotere locatie. Op een terrein van ruim 8 hectare vindt van 5 tot en met 15 augustus 2016 de 16e editie van CampZone plaats. Elf dagen lang is dit een waar paradijs voor liefhebbers van games, maar ook voor iedereen die van kamperen en gezelligheid houdt. Games, kampvuren, barbecues, bingo, teamspellen en toernooien: je vindt het allemaal op CampZone. Noteer alvast 5 tot en met 15 augustus in je agenda, dan is het tijd voor de leukste vakantie in Nederland.

CampZone gaat verhuizen. Het evenement blijft aan populariteit winnen en is uit zijn jasje gegroeid. CampZone 2016 vindt plaats in Kronenberg, nabij Venlo, waar ruim 8 hectare terrein wordt gevuld met sport en spel, eetgelegenheden, douche- en toiletvoorzieningen, centrale ruimtes, een zwembad en natuurlijk tenten en (spel)computers!

Voor de fanatieke gamers is CampZone een must met wedstrijden en toernooien van verschillende games, maar vooral om online vrienden in levende lijve te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Neem een kijkje in de tent van je buurman of – vrouw en leer nieuwe tips of trucs, ontdek nieuwe games en daag elkaar in de avonden uit met verschillende offline spellen.

Tijdens CampZone kunnen gamers hun favoriete hobby combineren met de gezelligheid van kamperen; alleen, met z’n tweeën of met een hele grote groep vrienden in één grote tent, tijdens CampZone kan het allemaal!

Datum: 
5 t/m 15 augustus 2016
Openingstijden:  
Voor dagbezoekers van 10:00 – 22:00 uur
  Voor kampeerders 24 uur per dag  
Locatie: 
Peelstraat, Kronenberg (tussen Center Parcs Het Meerdal en Toverland attractiepark in)
Voorverkoopprijs: 
Alle prijzen worden 1 januari 2016 op de website bekend gemaakt 

 
Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop (vanaf 1 januari 2016) op www.campzone.nl.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.