Catherine: Full Body komt naar je toe

Catherine: Full Body komt naar je toe

het een nachtmerrie of een droom die uitkomt? Het moraal van Vincent Brooks wordt op de proef gesteld. Atlus heeft aangekondigd dat Catherine: Full Body naar het Westen komt. Deze nieuwe versie van de originele Catherine, een volwassen romantisch actie-avonturenpuzzelspel van de makers van de Persona-serie, bevat een nieuwe vrouwelijke personage genaamd Rin, met verschillende storyline-elementen en extra puzzels voor het personage. Vincent’s liefdesleven is nog nooit zo ingewikkeld en dramatisch geweest!

Is het een love square, een love rectangle of misschien een love diamond? Met nieuwe verhaallijnen voor zowel Catherine als Katherine, krijgen spelers voldoende mogelijkheden om nieuwe gebeurtenissen in Catherine: Full Body te beleven. Lanceringsdatum en prijzen worden later bekend gemaakt door Atlus.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.